78150

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 4. 2. 2009
Re: Prodej

Od cca 12 % se kvasinky přestávají množit a zpomalují svou činnost, 14 -
16 - možná i 18 % lihu hynou. Řekl bych ale, že 18 % medovina se už dělá
běžně přilitím lihu do méněvykvašené medoviny. Někde tam je rozdělení mezi
kvašené nápoje a likéry.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: <Josef.Mensik/=/seznam.cz>
To: <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, February 04, 2009 7:27 AM
Subject: Re: Prodej


To přirozeným kvašením snad nejde ani vyrobit. V takovém prostředí kvasinky
nepřežijí. Kdysi sjme se učily 14%

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: M?ra.P <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Prodej
> Datum: 04.2.2009 07:04:33
> ----------------------------------------
> Já jsem slyšel od výrobce medoviny že do 15% alkoholu není třeba mít na
> lahvích kolky a tu díš platit daň.Nad 15% už se musí.Proto se drží na 14%
a
> nepotřebuje žádný kolky a daně.Mě osobně ale nechutná.Mám rád kolem 18% ta
> už hřeje jak má.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 33930


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu